Utbildning till tävlingssekreterare

Välkommen till SNWKs webbaserade utbildning till tävlingssekreterare i Nose Work.

1. Ansökan

Steg ett är att ansöka om att bli tävlingssekreterare (TS) i Nose Work under SNWK. Det gör du genom att fylla i formuläret nedan. I ansökan är det viktigt att dina uppgifter är korrekta så var noga när du fyller i personuppgifterna.

2. Teoriprov

När din ansökan godkänts kommer du att få en lösenord till sidan för teoretiskt prov för tävlingssekreterare. När du loggat in hittar du både regelverk, arrangörsmanual och det provet som ska genomföras och skickas in.

3. Tävlingssystem

När du utfört det teoretiska provet och fått det godkänt kommer du få tillgång till en testversion av tävlingssystemet där du kommer kunna testa programmet utan att förstöra något.

4. Praktiskt prov

Du ska nu genomföra den praktiska delen att på en officiell tävling i TSM eller TEM agera tävlingssekreteraraspirant. Detta ska du göra inom ett år. TS-aspiranten måste ha en auktoriserad tävlingssekreterare bakom sig som officiellt står för tävlingen.

När du genomför praktiken ska du som TS-aspirant göra allt som en tävlingssekreterare gör såsom kontrollera medlemskap, vaccination, registrera resultat m.m. Det är alltså TS-aspiranten som ska göra allt, inte den som är auktoriserad TS. Auktoriserad TS:s roll är att stå för tävlingen officiellt samt att bedöma TS-aspirantens agerande.

5. Avslutning

När den praktiska delen av utbildningen är gjort fyller den auktoriserade TS i bedömningsprotokollet ”Bedömning TS-aspirant” och skickar in det via e-post till ts@snwk.se

För bibehållen auktorisation måste du vara tävlingssekreterare minst en gång vartannat år.

Har du några frågor eller funderingar kontakta gärna SNWK tävlingskommitté via e-post tavling@snwk.se

TS utbildning

Formulär för ansökan om TS utbildning

TS utbildning

Formulär för ansökan om TS utbildning

  • Medlemskap i klubb inom SKK-organisationen krävs för deltagande i utbildning. Ange klubb och medlemsnummer.
  • DD streck MM streck ÅÅÅÅ
  • [bws_google_captcha]