Missa inte

Tävlingsekreterar utbildning

Välkommen till vår webbaserade TS utbildning.

Du börjar med att fylla i formuläret för att ansöka om att bli tävlingssekreterare (TS) i Nose Work under SNWK.

I ansökan är det viktigt att dina uppgifter är korrekta så var noga när du fyller i personuppgifterna.

Du kommer att få en inloggning till fliken och därunder hittar du både regelverk, användarmanual och ett prov som du ska fylla i och skicka in.

När man har gjord den teoretiska delen av TS-provet och fått det godkänt kommer man att få tillgång till en testversion av tävlingssystemet där ni kommer kunna testa programmet utan att förstöra något. Efter det ska man göra den praktiska delen (officiell TSM/TEM) inom ett år.

TS-aspiranten måste ha en auktoriserad TS bakom sig som officiellt står för tävlingen.

Detta betyder att TS-aspiranten gör allt som en TS gör såsom kontrollerar medlemskap, vaccination, registrerar resultat mm. Det är alltså den TS-aspiranten som ska göra detta, inte den som är auktoriserad TS utan dennes roll är att stå för tävlingen officiellt och att bedöma att TS-aspiranten gör sitt arbete bra.

När detta är gjort fyller den auktoriserade TS i bedömningsprotokollet ”Bedömning TS-aspirant” och skickar detta till ts@snwk.s

För bibehållen auktorisation måste man vara TS minst en gång vartannat år.

// SNWK TK

Har du några frågor eller funderingar kontakta gärna oss tavling@snwk.se

Då det är många som valt att utbilda sig till tävlingssekreterare just nu, vilket är jätte roligt. Så kan det ta lite längre tid än vad vi beräknat för dig få ditt svar samt TS kort. Har du inte fått svar inom 4 veckor hör av dig till tavling@snwk.se

 

TS utbildning

Formulär för ansökan om TS utbildning