Missa inte

SNWK officiella rosetter

Här kan du ansöka om SNWK officiella rosett för 3 x SSE-diplom.

Ekipage som erhållit 3 SSE-diplom

Michaela Andreasson & Ymer

Hundens registrerade namn: Island Hunter’s Svante, SE30621/2017

SSE-diplom 1: 2020-01-18, Mellerud (domare Maria Ihrén & Ann-Louise Ryrvik)

SSE-diplom 2: 2022-06-05, Vännäs (domare Camilla Fagervall & Marie Krigh)

SSE-diplom 3: 2022-12-11, Åsensbruk (domare Maria Ihrén & Britt-Marie Andersson)

Michaela & Ymer

Hej på er, Michaela och Ymer här, två glada öbor från Göteborgs norra skärgård som hängt tillsammans sedan 2017.

Ymer är en 6 år gammal labrador, en livsglad kille med ett stort sinne för humor men inte när det kommer till att jaga gömmor, då är vi ute på uppdrag, tillsammans räddar vi nationen, ja det är i alla fall min tolkning när jag ser honom arbeta och hans sätt att ta sig an träning liksom tävling.

Ymer är en känslig kille, vilket är svårt att tro när man ser honom jobba, speciellt när han är i sitt esse.

För Ymer är det viktigt att saker och ting är som det alltid varit, att det är ordning och reda, vi tramsar inte på uppdrag och viktigast av allt, vi ser varandra, ingen blir någonsin lämnad att själv slutföra uppdraget.

Tillsammans har vi blivit tilldelade 3 SSE-utmärkelser och jag kan inte med ord beskriva hur stolt jag är över oss båda, som individer, men framförallt som team.

Jag har flertalet gånger fått frågan hur vi bär oss åt och svaret kanske låter enkelt men som jag ovan nämnt så handlar det i grund och botten om att vi ser varandra.

Vi fokuserar på känsla i kombination med relation, jordar, andas och går in i vår bubbla där allt som finns är här och nu, allt som finns är han och jag och vårt uppdrag att rädda nationen. För varje dold skatt som hittas så belönas det såklart massor, i sökområdet, det är för mig en självklarhet att alla hjältar ska hyllas för varje skatt de finner liksom varje slutfört uppdrag.

Michaela andreasson