Missa inte

Nyheter snwktavling.se

Tävlingssidan SNWK Tävling har fått lite uppdateringar på sistone. Layouten på sidan är lite uppfräschad och så finns det några nya funktioner.

Ta bort egen anmälan
Om du anmält till en tävling och ångrar din anmälan kan du själv ta bort den från Mina sidor. Du kan ta bort din anmälan innan anmälningstiden gått ut.

Du tar bort din anmälan genom att klicka på länken ”Ta bort anmälan”.

Anmälan till tävling på egen sida
I tävlingskalendern syns det tydligt om tävlingen är inställd, anmälan är stängd, när anmälan öppnar eller om anmälan är öppen.

När anmälan är öppen och du klickar på knappen ”Klicka här för att komma till anmälan” öppnas tävlingen egen sida. Bra för dig som är arrangör, du kan länka direkt till din tävling. Bra för dig som tävlar och anmäler till Turordningsbaserad anmälan då det går snabbare att ladda om tävlingens sida och inte hela kalendern i väntan på att tävlingen ska öppna för anmälan. Detta ska förhoppningsvis göra så att sidan inte kraschar när anmälning öppnar med turordningsbaserad platstilldelning.

Nytt utseende inne på Arrangörs/Anordnarsidan
Layouten på sidorna för Arrangör/Anordnare är också uppdaterat för att underlätta navigering.

Nyhet är att domarens behörighet (NW1-3) visas i listan över Tävlingsdomare så att det ska vara lättare att hitta en domare som har behörighet för aktuell klass.