Missa inte

SNWK på MyDog 2022

Som tidigare meddelats kommer det tyvärr inte anordnas några tävlingar i Nose Work på MyDog 2022. Detta beslut kommer från arrangören och är kopplat till pandemin.

SNWK kommer självklart ändå vara med under alla fyra dagarna på Nordens största hundevenemang. Över 9000 hundar kommer att ställas ut och raser från hela världen kommer att finnas på Svenska Mässan i Göteborg 6-9 januari.

SNWK kommer ha en egen monter och behöver frivilliga som kan hjälpa till att bemanna montern. Du får träffa trevliga hundmänniskor och informera och svara på frågor om den bästa hundsporten – Nose Work. Vi vill helst att ni är minst två per pass och du som hjälper till får fri entré och enklare förtäring under passet.

Du som är intresserad av att hjälpa till kontakta SNWK styrelse genom e-post till arne@snwk.se och meddela vilken/vilka dagar och pass (förmiddag/eftermiddag) du kan vara med. Mässan är öppen mellan 09:00 – 17:30 alla dagarna.