Missa inte

Valberednings-Extra!

Valberedningen har nu kommit fram till att det behövs minst 5 nya personer till styrelsen nästa år, 2 ordinarie ledamöter på 2 år och tre suppleanter, vi hoppas att alla medlemmar kan hjälpas åt och få fram personer med engagemang och lust att jobba ideellt i vår förening, med det gemensamma intresset att föra Nose Work sporten framåt så att den förblir den stora sporten och aktiviteten för alla hundar i hela vårt land.

För att styrelsearbetet ska fungera så bör den som ska väljas in uppfylla de flesta av dessa krav:

  • Datakunskap på den nivån att du kan skicka mail, skriva, skicka och öppna bilagor
  • Grundläggande vana med sociala medier ex Facebook
  • behärska tekniken med möten via videolänk, samt ha en uppkoppling som medger sådana möten både med bild och tal.
  • Ha tid att lägga 3-8 timmar/vecka på styrelsearbete bla som mentor för någon av kommittéerna. Mentorskapet innebär att vara länken mellan kommittéen och styrelsen samt skriva uppdragsbeskrivning till kommittéen på uppdrag av styrelsen.

Känner du dig manad eller känner du någon person du tycker stämmer in så har du nu möjlighet att nominera till nästa års styrelse, senast den 30 januari behöver vi ditt förslag.

Maila marina@lmeklund.se namn och en kort beskrivning av personen du vill nominera eller dig själv, vi kommer kontakta alla nominerade så glöm inte kontaktuppgifter.