Missa inte

Saknar du inbjudan till årsmötet?

I normala fall är sk spamfilter en bra sak för de sorterar bort skräppost så vi slipper få dem i våra inkorgar. Tyvärr har spamfilter fångat många av de inbjudningar som vi skickat ut.

Väntar du på en inbjudan till årsmötet och inte fått någon är det troligen spamfilter som ställt till det. Kika en extra gång i foldern som heter exempelvis ”Skräppost” eller ”Spam” om det ligger där. Det finns även filter hos exempelvis Telia som sorterar bort e-post så de inte ens kommer fram till ”din egen” folder med Skräppost

Maila arsmote@snwk.se så försöker vi skicka om inbjudan men oftast fastnar även omförsöket i samma spamfilter. Har du en alternativ e-postadress så skicka gärna med den så kan vi prova med den istället, det har visat sig fungera i de flesta fall.

Imorgon torsdag börjar årsmötet så tänkte du vara med och inte har fått någon inbjudan hör gärna av dig så snart som möjligt!

Årsmötessupporten
Susanne Lindros & Lena Östman