Missa inte

Har du rätt e-postadress i medlemsregistret?

Årsmötet som skulle hållits i slutet på mars blev som ni minns inställt i sista stunden pga Coronapandemin. Sedan dess har styrelsen planerat för ett nytt årsmöte.

SNWK kommer i år hålla ett Komplett digitalt årsmöte som kommer att genomföras under flera dagar med start i månadsskiftet maj/juni. Alla medlemmar med giltig e-postadress kommer få en inbjudan att delta via sin dator. Mer detaljer om själva mötet kommer senare.

Det som är viktigt är förstås att du som vill vara med på mötet har rätt e-postadress registrerad i vårt medlemsregister. Eftersom e-postadress inte är en obligatorisk uppgift när man blir medlem så är det flera medlemmar
som saknar e-postadress i registret. Det kommer en inbjudan till mötet per unik e-postadress så i de fall familjemedlemmar delar på en e-postadress behöver ni komplettera med varsin adress för att få rätt antal inbjudan.

Kortfattat: en e-postadress = en inbjudan = en röst på årsmötet.

Se till så att rätt e-postadress finns i vårt medlemsregister före 1 maj! Har du fått SNWK nyhetsbrev (senaste nyhetsbrevet skickades i mars) så har du rätt e-postadress i medlemsregistret.

Det är SKK som hanterar vårt medlemsregister så behöver du ändra eller lägga till din e-postadress är SKK medlemsservice som kan ändra om du behöver göra det. SNWK kan inte ändra detta åt dig.

Kontaktuppgifter till SKK medlemsservice finns här: https://www.skk.se/sv/medlem/kontakta-oss/

Om du har frågor om detta eller är osäker vilken e-postadress du har i vårt medlemsregister kontakta SNWK sekreterare på sekr@snwk.se.