Missa inte

Årsmöte 21/3 inställt

Vi har idag beslutat att ställa in årsmötet bland annat efter SKK’s nya rekommendationer. Vi återkommer med mer information om vad som händer med årsmötet 2020 under de kommande dagarna. 

Styrelsen har jobbat stenhårt de senaste dagarna och vägt fördelar och nackdelar fram och tillbaka och vi anser i dagsläget att det är risk för att alla som vill delta inte kan närvara på grund av de rekommendationer som råder för vissa grupper i samhället.

Vi ber också alla att tänka på hur man uttrycker sig i denna situationen baserat på det höga tonläget i de många meddelanden och mail vi tagit emot. Det är en pressad situation för oss alla, och vi gör alla vårt bästa baserat på den informationen som finns, och som av naturliga skäl förändras timme för timme.

Tack för visad förståelse.

SNWK styrelse