Missa inte

SNWK Tävling startar 6/8 2018

Ett stort TACK till alla som hjälpt till och testkört anmälningsprogrammet i Idefix så att vi nu kan starta SNWK Tävling.

Anmäla till tävling i SNWK Tävling

Du som vill anmäla till en Nose Work tävling måste först ansöka om konto och därefter registrera dig. Du hittar länken till att registrera konto i tävlingskalendern (Skaffa konto) längst ner till vänster i rutan ”Användarlogin”. Den finns under varje tävling i tävlingskalendern om du trycker på länken

++ Mer information & anmälan ++ . Du kan också gå via https://www.snwk2.se/

De tävlingar som ligger i SNWKs tävlingskalender och har SNWK-loggan under datumet ska du anmäla dig till via SNWK Tävling.

Läs igenom manualen ”Hantering av anmälan i SNWK Tävling” innan du anmäler till tävling.

Hantering-av-anmälan-SNWK-Tävling-2

Anordna/arrangera tävling i SNWK Tävling

Du som vill ansöka om att anordna/arrangera en Nose Work tävling ska från och med 6/8 2018 göra det via vårt nya system SNWK Tävling. Gå in som vanligt via snwk2 och arrangörsinlogget.

Du som redan ansökt om tävling och tävlingsanmälan redan har öppnat kan inte övergå till SNWK Tävling. För den tävlingen blir det ingen förändring.

Däremot om tävlingsanmälan ännu inte har öppnat kan du gå in på ditt arrangörskonto och ändra till att anmälan ska gå via SNWK Tävling. Glöm inte i så fall att ändra i informationen på din hemsida och ta bort anmälningsformuläret som du har där.

Läs igenom manualen ”Hantering av anmälan i SNWK Tävling” innan du ansöker om tävling.

Hantering-av-anmälan-SNWK-Tävling-2