Missa inte

Sammanfattning från domarkonferensen 2017, nu med ytterligare information 18/12-17

Helgen den 25-26 november genomfördes den första domarkonferensen sedan Nose Work blev en officiell sport.

Totalt samlades 27 domare på Konferensanläggningen Skogshem & Wijk på vackra Lidingö utanför Stockholm. En del av helgen handlade om att uppgradera nuvarande klass 1 domare till klass 2/3 domare och bedömningar av ekipage i dessa klasser. Tid lades även på att diskutera inkomna frågor/funderingar från medlemmar och det fortsätta arbetet med att uppdatera riktlinjerna för tävlingsdomare.

Här är en sammanställning från domarkonferensen samt att det nu finns en FB grupp för arrangörer, ansök om medlemskap. ”SNWK auktoriserad funktionärer” I denna grupp kommer ni att kunna få kontakt med både tävlingsledare och domare.

läs mer här:ny-sammanfattning-domarkonferens-for-arragnorer-och-tavlande-for-hemsidan nu också med tillägg från den 18/12 -17

hund-domare-copy