Missa inte

Information angående MyDog tävlingarna 4-6/1 2018.

Tävlingarna hålls på Mässan i Göteborg och det innebär  att det är mycket folk och hundar i området, till skillnad mot vanliga Nose Work tävlingar. Vi vill därför att du som har hund som behöver extra utrymme tänker på att det är väldigt svårt för oss att garantera det då vi bara styr över deltagarna på Nose Work tävlingen. Vi håller till på övervåningen av mässan tillsammans med Rallylydnaden.

Vi kommer i år inte ha lika stora möjligheter till uppställning av burar då vi har ett annat område än förra året, för er som var med förra året så har vi nu området närmast fönstret, där hundfrisörerna höll till förra året, vänt området blir mellan de uppbyggda väggarna och fönstret.

Ute söket kommer att avgöras nedanför trappan mellan entre 1 och  2, det finns ingen trafikerad väg som gränsar direkt till området men en gång och cykelväg finns som vi inte kan spärra av, om du har behov av att söka med lös hund anser vi det möjligt.

Ni som ska tävla kommer få koder och måste gå genom veterinärbesiktningen som vanligt men sen hänvisar vi till entré 2.

Ni som får en plats på tävlingen får mer detaljerad information i PM men vi informerar om det här så alla ska förstå att det är lite speciella förhållanden när man tävlar på Mässan.