Missa inte

PM och gruppindelningar inför MyDog

Svenska  NoseWork Klubben hälsar dig hjärtligt välkommen till officiell TSM tävling i klass 1,
på MyDog, Svenska Mässan i Göteborg 5-7 jan

………………….

sponsorer

 

Ladda ner PM som PDF   Karta över mässområdet (PDF)

gruppindelning-5-januari (PDF)
gruppindelning-6-januari  (PDF)
gruppindelning-7-januari  (PDF)

PM MyDog 2017

Tävlingarna genomförs i två grupper, Grupp 1 genomför alla sök på förmiddagen och Grupp 2 på eftermiddagen. Grupptillhörighet framgår av de olika datumens deltagarlistor. Samma sökområden för alla tävlande. OBS det är EN tävling/dag  och prisutdelning beräknas till kl 16.30 alla dagar.

På tävlingsdagen kommer ni att delas in i 4 grupper om 12-13 st/grupp, alla söken startar samtidigt, startnummer och grupptillhörighet får ni vid registreringen. Observera att söndagens, MyDog cup är en inoff tävling och PM för den delas ut till de som kvalificerar sig.

Glöm inte entrébiljetter och införseltillstånd som ni skrivit ut innan, med hjälp av de koder ni fått på mail.

Ni som tävlar i förmiddagsgrupperna bör vara på plats i god tid innan vaccinationskontrollen öppnar kl 7 för att vara säkra på att hinna till samlingen.  Samling och registrering sker vid tävlingsområdet som är placerat på övervåningen mitt emot entrén till Liseberg.

Under banvandringen är det bra om du har möjlighet att låta någon annan ta hand om din hund, alternativt kan du delta i banvandringen från läktaren som är placerad framför de tre söken som sker inomhus. Banvandring för utesöket kommer genomföras med hjälp av foto.

Utesöket är placerat i närheten av trafikerad väg så sökning med lösa hundar kommer av säkerhetsskäl bli svåra att genomföra.

Ni som tävlar i eftermiddagsgrupperna ombedes välja annan entré än huvudentrén, nr 5, då utesöket är placerat strax intill och vi använder samma sökområden på både för- och eftermiddagen.

Vi vill påminna om att du som tävlande förväntas känna till reglerna, du hittar dem under den här länken www.snwk.se

 Tider Grupp 1:Anmälan/registrering: 7.00

Banvandring: 7.50-8.10

Första start i alla grupper: 8.20

Beräknad sluttid fm 11.30

Prisutdelning: ca 16.30

Tider Grupp 2

Anmälan/registrering: 11-11.45

Banvandring: 12.05-12.25

Första start i alla grupper: 12.35

Beräknad sluttid em 15.30

Ev löptikar 15.30-15.50 alla sök

 

”Gult band”

Hundar som bär ett gult band innebär att hunden är reaktiv och behöver avstånd till andra hundar – visa hänsyn! Har du en sådan hund, meddela oss detta i förväg så att vi på bästa sätt kan hjälpa er. Betydelsen av gult band förväntas ju alla Nose Work deltagare känna till, men då My Dog är en stor hundmässa kan man inte räkna med att alla deltagare på mässan känner till det och därför vill vi göra er uppmärksamma på att vi inte kan garantera att utrymme finns på alla platser under dagen.

 

Löptikar

Löptikar får starta sist på dagen och genomföra sina sök efter varandra, har du löptik och vill avanmäla går det bra fram till tävlingsdagen.

Reg.bevis/ tavlic och doftprovsintyg visas upp vid anmälan. Medlemskap i SKK ansluten klubb, tex SNWK ska kunna styrkas.

Några kom ihåg tips: Fast halsband eller sele. Varma kläder då ute söket innebär en viss väntetid utomhus

Frågor och avbokningar sker till mail: kassor@snwk.se
Vägbeskrivning, parkering och annan praktisk information hittar du enklast genom att kolla in på www.mydog.se

Sist men inte minst glöm inte att ha roligt!  Väl mött på de första officiella TSM tävlingarna i Sverige!