Missa inte

Några bilder från Stockholms hundmässa 2015 – Dag 1

12341610_1000021853391359_8298976171798505287_n

Många kom och besökte vår monter idag på Stockholms Hundmässa! Massor av härlig möten, intressanta diskussioner och positiv anda kring vår sport – många var nyfikna, andra har redan kört igång och ville ha råd och tips om träning, information om vår klubb och veta mer om hur tävlingarna går till! Katrin och Marina, Agneta, Therese, Maria, Maria, Elin, Denise och Lotta för bra jobb i montern idag!

IMG_4261

En av SNWK:s domare kom självklart på besök i vår monter för att se hur vi hade det! Tack för besöket Adam!

IMG_4249

Missade du vår uppvisning idag?

Imorn kör vi igen kl 14.10-14.45 i aktivitetsringen!

Stående rad: Annbritt med Ninja, Sara med Idefix, Ellinor med Aska, vår konfrencier Lotta.

Mittenraden: Therese med Chessy, Helena med Saffran, vår uppvisningsansvarig Denise, Arne med Harry, Jan med Beauty.

Sittande på golvet: Elin med Nova, Johanna med Fia.

 

IMG_4254

Liten Idefix, blandras Chihuahua/papillon somnade i mattes famn efter uppvisningen. Att få hundarna att söka i en sådan rörig miljö som Hundmässan innebär är en tuff utmaning och kräver inte bara att hunden ska vara säker på vad den söker – ljudet från högtalare, andra hundar som skäller, människor som rör sig runt om och en stor publik som alla tittar på hunden som är inne i ringen prövar både hund och ägare. Alla hundarna under dagens uppvisning var fantastiskt stabila! Så bra jobbat allihopa!

IMG_4263

Någon mer som varit på Hundmässan idag som önskar att man fick åka matvarukorg de sista timmarna? …

Imorn gör vi det igen! Besök oss gärna i monter AF: 32:02!