Missa inte

Kallelse till Årsmöte 2020

Välkommen att delta på Svenska Nose Work Klubbens årsmöte 2020. I år gör vi lite annorlunda då vi samtidigt bjuder in till förmiddagsworkshop samt gemensam middag på kvällen för de som vill.

Datum

21 mars 2020

Plats

Scandic Backadal, Bäckebolsvägen 4, 422 53 Hisings Backa

https://www.scandichotels.se/backadal

Tider

10.00 – 12.00                 Workshop, Tema: Regelrevidering

12.00 – 13.00                 Lunch

13.00 – 14.00                 Inskrivning till Årsmöte

14.00 – 18.00                 Årsmöte

20.00 – 22.00                 Middag (buffé) på kvällen

Anmälan

För att försäkra sig om plats på de olika delarna behöver man anmäla sig. Detta görs till via formuläret längst ner på sidan. Vi uppmuntrar till att man föranmäler sig för att säkra tillräckligt med platser till årsmötet samt för att förboka eftermiddagsfika till deltagare. Föranmälan senast 7 mars.

Förmiddag med Regelrevidering

I samband med årsmötet vill vi bjuda in till workshop/diskussion med tema ”Regelrevidering”. Detta håller regelrevideringsgruppen i och man behöver föranmäla då det finns begränsat med utrymme. Först till kvarn är det som gäller. Detta är ett gratis evenemang. Föranmälan senast 7 mars.

Lunch

Mellan workshop och årsmötet kan man förboka lunchbuffé i bistron på Scandic till självkostnadspris 159 kr. Förboka lunch senast 7 mars.

Årsmöte

Kl 14.00 börjar årsmötet men man kan skriva in sig redan från 13.00. Tänk på att ta med ditt medlemsbevis antingen i pappersformat eller digitalt för att kunna rösta. Det kommer inte vara möjligt att lösa medlemskap på plats.

Middag på kvällen

I samband med årsmötet erbjuder vi även er som känner för det att äta gemensam middagsbuffé på kvällen. Middagen är till självkostnadspris 199 kr och man behöver förboka plats. Allt för att ge våra medlemmar en möjlighet att nätverka och umgås när man träffar andra likasinnade nose work-fantaster. Förboka middag senast 7 mars.

Boende

Boende bokas själv.

Frågor

Frågor om årsmötet skickas till sekr@snwk.se

Varmt välkomna

Önskar SNWKs Styrelse

Anmälan till Årsmöte 2020

Anmälan till SNWK årsmöte 21 mars på Scandic Backadal, Göteborg.
  • Kryssa för alla aktiviteter du vill delta i. Lunch och middag betalas själv.